We zijn fier op wat wij doen

We zijn een klein complementair team gedreven door dezelfde waarden van enthousiasme, eerlijkheid, passie en inzet. Een positieve houding en uitstraling werkt immers inspirerend voor iedereen. Telkens opnieuw blijven we onze uiterste best doen en proberen wij tegemoed te komen aan de verwachtingen van onze cliënten.

Geen louter boeken

Kwalitatief, zorgvuldig en nauwkeurig werk afleveren is onze prioriteit. Door zaken vanuit een andere invalshoek te durven bekijken streven wij naar goede en evenwichtige oplossingen.

We zijn een (h)echt team

Eerlijkheid, openheid en dienstvaardigheid vormen de basis voor een respectvolle, onderlinge samenwerking.

Vertrouwen verdienen

Door te zeggen wat we doen en te doen wat we zeggen willen we het vertrouwen winnen van zowel onze cliënten als onze externe relaties. Werken aan een duurzame relatie vormt de kern van onze dienstverlening.

Waar we voor staan

Onze naam

Onze naam verwijst naar de geroemde en spectaculaire bocht die het circuit van Spa-Francorchamps kenmerkt en wereldwijd is gekend. Het nemen van deze bocht is uiterst moeilijk en vergt het uiterste qua durf. Tijdens de voorbereidingen van een race (zie ook een zeer
persoonlijk bericht) ging ik hard van de baan. Dit was een grootse levensles; alleen en koppig je eigen gang gaan, lukt niet steeds.

Leren van anderen, samenwerken als een team waar iedereen zijn waarde heeft, en eerlijk zijn tegen jezelf en anderen geeft steeds betere resultaten. Ook of beter nog, vooral in de ondernemingswereld. Als ondernemer staat u steeds voor uitdagingen, u heeft bovendien een belangrijke maatschappelijke opdracht.

Op de raidillon hebben wij een belangrijke les geleerd; deze les willen wij met U als ondernemer delen. Wij willen U gaarne bestaan met advies en hulp in zijn meest uitgebreide vorm en op een manier die duurzaam is en verder reikt dan een éénzijdige fiscale inslag.

Over mij, Peter

Een zeer persoonlijk bericht

Hoewel cijfers steeds de rode draad geweest zijn door de professionele carriere is competitiesport dit ook geweest. De jaren van competitie-sport hebben mij in staat gesteld om het belang van team-werk, de diversiteit, verschillende inzichten, het niet bestaan van het grote gelijk te begrijpen en te aanvaarden.

Na jaren samen met Greet gewerkt te hebben in de meest competitieve omgevingen van financieel management, hebben we recent nieuwe waarden en een nieuwe filosofie aangenomen. De jaren in deze uiterst competitieve comgevingen zijn een zeer goede leerschool geweest en hebben ons toegelaten te werken in de meest diverse omgevingen en culturen, van de US (Denver, Boston, Minneapolis, Greensboro), over Afrika, Dubai tot Singapore. Ook binnen Europa hebben we een ruime ervaring kunnen opbouwen (Nederland, VK, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italie, Zweden). Deze combinatie van culturele exposure en high-end accounting, zorgden voor een constante van uitdagingen en leerrijke ervaringen en toch… De constante nood om steeds de ROI voorop te plaatsen, hebben ons recent laten inzien dat mijn passie verder reikt…

De constante nood om steeds de ROI voorop te plaatsen, heeft mij recent laten inzien dat mijn passie verder reikt … Aldus hebben we besloten om een nieuwe weg in te slaan; deze waar we meer “boutique” willen zijn. Niet alleen een unieke naam in de accounting wereld, maar ook een
uniek diensten-pakket waar de ondernemer en niet langer zijn cijfers centraal staan.

Deze nieuwe weg is ingeslagen, het is nu aan ons om een vernieuwd vertrouwen te winnen van onze clienten…

 

  • IAB Accountant
  • IAB Belastingsconsulent
  • Lid ITAA
  • Lesgever Syntra
Peter

  • +25 jaar boekhoudervaring
  • Klanten eerst
  • Nauwkeurig
Greet

Senior Dossierbeheerster

  • Native English spoken
  • Coach & Assessment experienced
Teresa

Senior HR & Business Consultant